Spolu #inspirovali jsme na JICu
V pátek jsme se jako hosté zúčastnili akce pořádané naším partnerem JIC s názvem #inspirace: Food Tech a budoucnost. V rámci panelové diskuze jsme společně s dalšími podnikateli ve Food Tech odvětví zodpovídali dotazy, které by mohly inspirovat a ulehčit cestu těm, kteří o podnikání v této branži uvažují.
Sami jsme rádi, že jsme se dozvěděli o úskalích, kterým statečně čelí naši spoluřečníci Adam Dostál, který vyrábí moc chutné chipsy z hmyzí mouky ve firmě GRIG a Martin Hůla, který je jedním z nejplodnějších tvůrců drinků v konceptu Zázračná limonáda.
My s Petrem Němcem jsme účastníky informovali o našem nápadu a začátku projektu mojeMORINGA, o úspěšné spolupráci s Mendelovou univerzitou v Brně, vývoji značky a e-shopu TIBIBIRI, o ne vždy jednoduchých legislativních a administrativních procesech, kterými jsme prošli a neustále procházíme, jaké jsou pro nás největší výzvy a hlavně o tom, proč to děláme a proč jsme se nevzdali.
Opět se nám líbil přístup JIC, kteří vždy přijdou s nějakou inovací a tentokrát to byla aplikace na posílání dotazů řečníkům přes aplikaci SLIDO.
"Jediný způsob, jak odvádět skvělou práci, je milovat to, co děláte. Pokud jste takovou ještě nenašli, nespokojte se s ní a jděte dál." - Steve Jobs